Nieuws


Gratis concert voor bijzondere doelgroepen

Het Alphens Barok Consort heeft recentelijk verheugend nieuws ontvangen, aangezien zij een subsidie heeft verkregen ter ondersteuning van hun inspanningen voor meer bekendheid aan barokmuziek. Deze financiële steun stelt het koor in staat om bijzondere doelgroepen uit te nodigen
voor hun komend concert, met als doel een breder publiek te betrekken. Zo nodigen ze jeugdleden van de Nieuwe Muziekschool uit om dit concert bij te wonen, samen met ouders en docenten.
Daarnaast krijgen mindervaliden van de Oudshoornse kerk een vrijkaart en zijn Oekraïense vluchtelingen uitgenodigd. Verder zijn alle andere geïnteresseerden van harte welkom met een geldig entreekaartje.
‘We zijn enorm dankbaar voor deze subsidie, omdat het ons in staat stelt om onze missie van inclusiviteit te verwezenlijken’ zegt voorzitter Yvonne van der Geest. ‘Muziek luisteren geeft positieve emoties en heeft de kracht mensen samen te brengen. We hopen dat deze concerten een bron van vreugde en inspiratie zullen zijn voor iedereen die ze bijwoont.
We proberen altijd al de prijs laag te houden, door enthousiaste kaartverkoop, een vriendenclub en efficiënt financieel beleid, maar dit kunnen we niet zonder de subsidieverstrekkers VSB fonds en het Cultuurfonds. Die hebben
actief meegedacht hoe we de maatschappelijke betrokkenheid en visie op barokmuziek kunnen combineren. Alles komt samen tijdens ons concert op zaterdagavond 1 juni om 20:00u in de Oudshoornse Kerk.
De betaalde kaarten voor het concert ‘Tears and Trust’ kosten €15,-
Komt u in aanmerking. voor een vrijkaart? Mail dan naar info@alphensbarokconsort.nl

 

Foto: Freek Rooze