Vrienden

07-09-2020

Beste vrienden van het Alphens Barok Consort,

Het is al weer even stil geweest; geen berichten van ons koor. Maar er viel ook precies helemaal niets te melden.

Sinds half maart zingen we niet meer in koorverband. Vlak voor de zomervakantie weer heel even; alle vier de stemgroepen 1 uurtje apart van elkaar, in de buitenlucht. Dat was wel even gek, maar we waren toch blij dat dit voor de zomervakantie een keer kon.

Het goede nieuws is dat we vanaf nu weer in onze eigen (grote) zaal mogen repeteren. Keurig op afstand van elkaar en de ene week met de ene helft van het koor en de andere maandag met de andere helft. Zo kunnen we zelf weer genieten van onze prachtige muziek en ontspanning vinden in samen (op veilige afstand) zingen.

De geplande optredens in september, tijdens de monumentendagen, en november, het 50-jarig bestaan van de muziekschool, zijn afgelast. Heel jammer. Toch willen we proberen een soort optreden voor klein publiek te organiseren met popkoor Pur Sang en accordeonensemble Opus 2. Oorspronkelijk zouden we tijdens de jubileumviering samen met hen optreden en nu willen we dat samenwerkingsverband op een andere manier inzetten. De geplande datum hiervoor is 21 november.
Maar… ook dít is nog niet helemaal zeker. 

Nu nog een oproep: ter versterking van ons koor zijn we op zoek naar een hoge sopraan en een tenor. Als u hiervoor iemand weet horen wij dat graag!

Namens koorleden, bestuur en dirigent hopen wij u dit jaar nog van bijzondere muziek te kunnen laten genieten!

VRIEND WORDEN VAN

Het organiseren van concerten is kostbaar. De toegangsprijzen willen we liefst zo laag mogelijk houden, zodat ieder van deze muziek kan genieten. Extra steun kunnen wij dan ook heel goed gebruiken. Wilt u ons financieel ondersteunen, dan kunt u voor minimaal 25 euro per jaar vriend worden van het Alphens Barok Consort.

En vóór wat, hóórt wat:

  • U wordt op de hoogte gehouden van de concerten van het Alphens Barok Consort;
  • Als vriend ontvangt u korting op uw toegangsbewijs voor onze concerten en een introducé;
  • Wij reserveren de mooiste plaatsen voor een concert voor u, zodat u niet al vroeg in de rij hoeft te gaan staan;
  • U bent verzekerd van onze eeuwige dankbaarheid !!

Ja, ik word vriend van het Alphens Barok Consort en doneer een jaarlijkse bijdrage van minimaal 25 euro. Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden.