Ga naar de inhoud

Vrienden

Het Alphens Barok Consort is een koor dat momenteel bestaat uit 21 leden en dirigent. Ons doel is om kwalitatief goede concerten te organiseren. Barokmuziek staat daarbij centraal. Soms maken we ook een uitstapje naar muziek die passend is bij barok, maar afkomstig is uit een andere periode. Samen met onze professionele dirigent Joost van Velzen zorgen we steeds voor afwisselende programma’s voor onze concerten. Wij zoeken daarbij de samenwerking met musici, om onze concerten muzikaal te omlijsten. Solisten komen voornamelijk voort uit ons eigen koor. Daar zijn we trots op!
De concerten vinden meestal plaats in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ook hebben we regelmatig een samenwerking met Stichting Cantate Domino in Leiden, waar we diensten ondersteunen met Bach cantates.

Om een groot publiek te laten genieten van Barokmuziek willen we l
aagdrempelig zijn, en onze toegangsprijzen acceptabel houden. Dat is voor een relatief klein koor met een professionele dirigent een echte uitdaging!
Om onze uitvoeringen op dit niveau te blijven volhouden, zijn we afhankelijk van subsidies en extra steun van sympathisanten. Daarom doen wij een beroep op u.

Wilt u ons financieel ondersteunen, dan kunt u voor minimaal 30 euro per jaar Vriend worden van het Alphens Barok Consort. U gaat uw Vriendendienst voor een jaar aan. Ieder jaar in september krijgt u het verzoek of u opnieuw Vriend voor een jaar wilt worden. U helpt ons hiermee enorm!

Wat betekent het om Vriend van Alphens Barok  te worden?

  • U wordt op de hoogte gehouden van de uitvoeringen van het Alphens Barok Consort;
  • Als vriend ontvangt u korting op uw toegangsbewijs voor onze concerten;
  • U kunt eveneens 1 introducé meenemen tegen het gereduceerde tarief;
  • Wij reserveren de mooiste plaatsen voor een concert voor u, zodat u niet al vroeg in de rij hoeft te gaan staan;
  • U bent verzekerd van onze eeuwige dankbaarheid !!

 Wilt u ons ondersteunen? Dan kunt u dit kenbaar maken op een van de volgende manieren

  • Stuur een mail naar info @ alphensbarokconsort.nl
  • Of vul onderstaand formulier in

Ja, ik word vriend van het Alphens Barok Consort en doneer een jaarlijkse bijdrage van minimaal 30 euro. Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden.