Vrienden

Beste vrienden van het Alphens Barok Consort,

U leest het goed: we mogen weer zingen!! En wat zijn we daar blij mee!
Voor de zomervakantie, op 5 juli, kwamen we al een keer bij elkaar om weer even te voelen hoe het ook al weer was en om elkaar weer even te zien en spreken. Wat een feestje was dat!
We zijn weer gestart met onze ‘normale’ repetities op de maandagavond, nog wel op gepaste afstand van elkaar natuurlijk.
Concerten kunnen wij u nog niet toezeggen, maar daar wordt op dirigent- en bestuursniveau al wel over nagedacht.
Wel hebben we op zondagmiddag 5 september van 13.00-15.00 uur een open repetitie. Er komen wat mensen aan ons koor ‘snuffelen’ die mogelijk lid willen worden. En verder is iedereen die een beetje cultuur wil snuiven van harte welkom, en u in het bijzonder! Leuk om elkaar weer even te treffen.
 

Het organiseren van concerten is kostbaar. De toegangsprijzen willen we liefst zo laag mogelijk houden, zodat ieder van deze muziek kan genieten. Extra steun kunnen wij dan ook heel goed gebruiken. Wilt u ons financieel ondersteunen, dan kunt u voor minimaal 25 euro per jaar vriend worden van het Alphens Barok Consort.

En vóór wat, hóórt wat:

  • U wordt op de hoogte gehouden van de concerten van het Alphens Barok Consort;
  • Als vriend ontvangt u korting op uw toegangsbewijs voor onze concerten en een introducé;
  • Wij reserveren de mooiste plaatsen voor een concert voor u, zodat u niet al vroeg in de rij hoeft te gaan staan;
  • U bent verzekerd van onze eeuwige dankbaarheid !!

Ja, ik word vriend van het Alphens Barok Consort en doneer een jaarlijkse bijdrage van minimaal 25 euro. Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden.