Vrienden


Beste vrienden van het ABC,

Binnenkort zal het Alphens Barok Consort weer zingen rondom de passietijd.
 
– Op zondag 19 maart betreft het een cantatedienst waarin we een 13-tal koren, koralen en aria’s ten gehore brengen uit de Johannespassion. In dit soort diensten, die regelmatig in Leiden gehouden worden, wordt ook altijd een korte overdenking door een dominee uitgesproken. De muzikale begeleiding van het koor is in handen van het Westeinder Barokorkest. De dienst begint om 17.00 uur en zal ongeveer een uur duren. De Hooglandse kerk bevindt zich aan de Nieuwstraat 20 te Leiden.
 
– Op zondag 2 april zingen we ongeveer het zelfde programma, maar dan met orgelbegeleiding, in een kerkdienst in de Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 14 in Alphen aan den Rijn. Dit begint om 19.00 uur en zal ook ongeveer een uur duren.
 
Wij zouden het heel leuk vinden als u bij een (beide mag ook natuurlijk) van deze diensten aanwezig kunt zijn. En wensen u alvast veel luistergenot!

Verder staan er voor de toekomst ook weer een paar mooie projecten op stapel, waar wij u als vriend als eerste van op de hoogte zullen brengen.

Het organiseren van concerten is kostbaar. De toegangsprijzen willen we liefst zo laag mogelijk houden, zodat ieder van deze muziek kan genieten. Extra steun kunnen wij dan ook heel goed gebruiken. Wilt u ons financieel ondersteunen, dan kunt u voor minimaal 25 euro per jaar vriend worden van het Alphens Barok Consort.

En vóór wat, hóórt wat:

  • U wordt op de hoogte gehouden van de concerten van het Alphens Barok Consort;
  • Als vriend ontvangt u korting op uw toegangsbewijs voor onze concerten en een introducé;
  • Wij reserveren de mooiste plaatsen voor een concert voor u, zodat u niet al vroeg in de rij hoeft te gaan staan;
  • U bent verzekerd van onze eeuwige dankbaarheid !!

Ja, ik word vriend van het Alphens Barok Consort en doneer een jaarlijkse bijdrage van minimaal 30 euro. Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden.